24 timmar


.. 2011-10-21 @ 12:02:15 / KATEGORI: Allmänt
Om lite mer än ett dygn så sitter jag på Arlanda och väntar på China Air som ska ta mig och drygt 18 andra till Kina, Peking. Det ska bli så sjukt kul, jag är jättetaggad och allmänt skitnervös. Första veckan blir till att spenderas hemma hos en familj, vilken vet jag inte (mitt största orosmoment just nu) och den andra veckan blir det hotell och egna vistelser i den stora staden. Första veckan blir det förbjudna staden, kinesiska muren och lite annat smått och gott. Den andra veckan blir det shopping, shopping, krogrundor, krogrundor, besök av olika skrädderier och mer shopping.

Men innan allt det här så väntar packningen och en kväll med några av gävles skönaste personligheter. Kommer speciellt sakna Malin som åker bort till Afrika under tiden jag är i Kina. Vi kommer inte ses på 4 veckor ungefär .. that sucks, but we'll get through it.

Nu måste jag skriva klart min loggbok och lite andra smårapporter innan jag åker iväg. Blir inte kul att komma hem med allt det hängades över mitt huvud. Igen.
Väldigt flummigt och allmänt osammanhängade och ointressant inlägg men det är vad jag har att bjuda på nu innan resan. Efter däremot så tror jag att ni kommer vilja titta in här lite oftare då det kommer att bjudas på säkerligen en hel del otroliga berättelser. Förhoppningsvis iallafall.

HEJDÅ!!!!


Nu lugnar vi oss, va!


.. 2011-10-16 @ 22:21:29 / KATEGORI: Allmänt
Jag har haft en jättelugn helg, mys i fredags och nyktert på fest igår då vi firande världens underbaraste Karin. Idag har varit en riktig matchdag. J20 klockan 13.00 med Wännström och strax efter det blev de innebandy för att stötta Stina som spelar i GGIK (and they kicked ass by the way)....(inte brynäs då, dem förlorade, sadly).

Imorgon blir det en himla lång dag, kurser som religion, etik & livsfrågor och fotografisk bild står på schemat. Sen är det dags att inhandla lite presenter inför den kommande kinaresan. Det är bara några dar kvar nu....

Nu ska jag försöka skriva på det där helvetesjävlapiss talet som ska vara klart att utövas på torsdag. Hjälp...
Vi hörs gott folk, stay safe and sound.
Peace


(oretuscherad!!)
Tänk om jag vaknade imorgon och jag var tillbaka i Grekland ..
Jag skiter i deras stat. Jag är kär i landet. Jorden, luften, vattnet, folket.
It's my home

Så var det ju det här med uppdatering ..


.. 2011-10-13 @ 15:14:52 / KATEGORI: Allmänt
Observera att rubriken är på svenska...Men pressen är inte rolig nu asså. Efter ett uppehåll på bloggen och man fortfarande vill skapa/behålla sina läsare måste jag nu skriva ett jätteroligt, superbittert eller sjukt inspirerande inlägg, och som helst av allt ska innehålla allt det där.
Men vad gör jag om jag inte har något intressant att berätta? Jo. Jag berättar om min dag och försöker. 

Jag har gjort en sak idag som jag är riktigt stolt över. Stolt var väl att ta i lite, men jag är jätteglad över det.
Jag har lagat mat!! Bacon och Räksallad med Bulgur och hemmagjord vinegrette. Kanske inte låter så avancerat tänker ni samtidigt som begrepp såsom "föralltid ogift", "blondin" och "oduglig kvinna" kanske dyker upp i era, riktat mot mina mansgrisläsare, huvuden. Fine, jag är skitdålig på matlagning, verkligen superdålig. Varför? Jo. Ett, jag tycker det är världens mest tråkigaste uppgift. Två, efter en incident som jag delat med er längre bak i historien så får jag inte laga mat. Så det är inte endast mitt fel.

Det var det. Inget kan rubba mitt glada humör så nu fortsätter vi! Om 9 ynka dagar så är jag påväg till Arlanda för att sätta mig på Jumbot som ska föra mig till Asien och KIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Det ska bli så sjukt kul och jag är så himla taggad! In fact, jag har varit så taggad en längre period nu så jag åkte och spontanshoppade resväskor häromdagen. Det var så roligt att det inte ens sved lite när jag tittade på kvittot. Tackar gud att jag inte tog Björn Borg väskan, men den var ju sååå snyyyyygg!

Sen blev jag ännu mer taggad när jag insåg att jag kan smuggla människor i den också, och kineser är ju så små så det kanske får plats två? ...