#We are about to start our engines again, people


.. 2012-08-31 @ 18:24:23 / KATEGORI: Allmänt
Goddag, gormiddag, godkväll gott folk!
 
Bara den där hälsningsfrasen gör mig deppig, vad har hänt med min blogganda? Mina komiska meningar, den bittra men ack så roliga touchen på innehållet? Jag vet inte...
Men jag tänker att om jag nu sakta men säkert kommer börja blogga igen så kommer det så småningom komma tillbaka till mig. You hear me? Come back to mama!

Precis som det förmodligen gör i resterande delar av landet, så regnar det djävulsk mycket idag. Det är pissjobbigt att gå ut med vovven och man känner sig bara trött och slut i kroppen. Men jag ska trotsa detta till kvällen och träffa efterlängtade vänner på en afterwork, eller i mitt fall en vanlig öl då jag bara degat hela dagen.
Jag ska försöka ta några bilder så min blogg blir lite roligare att se och läsa. Som ni ser är designen på gång, den här är bara lånad en så länge från en tjej som gör gratisdesigner. Visst är hon duktig? Min är under arbete just nu. Tack till dig sålänge!
 
Peace out, ps. passar på att uppdatera min senaste tillvaro i bilder, instagramstyleLivet är en skör tråd


.. 2012-08-05 @ 14:45:55 / KATEGORI: Allmänt
Ni vet känslan när ditt bästa klädesplagg går sönder? Många minnen, passar till alla utstyrslar, du kanske till och med fick det av någon speciell person? Man känner nästan lite sorg..
Idag så gick mitt favoritskärp sönder, men för första gången kände jag ingen sorg. Jag kände bara: Fan vad glad jag är över att ha min familj, frisk och vid liv.
I många år har livets gång beskrivits, liknat och jämförts vid många olika ting. Jag väljer att likna det vid en tråd. En tråd som rinner och rinner till den till sist möter det oundvikliga slutet, ett slut som är väntat och kanske även välkomnat. Men ibland händer det otänkbara, tråder brister! Bara sådär ändå, ibland helt utan förvarning och ibland med lite insikt.
Inatt gick tråden av för en nära vän till min familjs son. Mina tankar går till hans familj, familjen som idag mist en son, en bror, en kärlek och en del av sina hjärtan. Men framförallt går mina tankar till honom, till Dig. Jag önskar dig lycka till på vägen och hoppas innerligt att du har det bättre nu ♥ Tack för att jag fick träffa dig