Födelsedagsfiranden, parmiddagar, jobb och djur


.. 2012-07-16 @ 20:19:27 / KATEGORI: Allmänt
Sitter och kollar på det senaste avsnitten av True Blood och dör. Följer ni inte den serien, för guds skull börja! Den är så rå, söder, rolig och nothing like anything else I've seen. Imorgon åker jag till Karlstad för lite qualitytime med mina föräldrar sen kommer jag hem till en saknad pojkvän för att planera semesterresande och diverse andra saker. Hoppas alla fast en bra helg, min har bestått av tårta, jobb och tiggande husdjur. Beso!

When I think I must speak


.. 2012-07-12 @ 20:52:53 / KATEGORI: Allmänt
Idag, och dem senaste dagarna för övrigt, har varit ett par riktiga sittainnemedenkoppteochenbraboksamtpojkvännenmasserandesdinafötter-dagar. Och inte misstycker jag (I really don't) men nu känner jag att min kropp och mitt mentala tillstånd behöver lite SOL! Mörkret har vi ju redan 3 kvartal om året så nu måste verkligen Apollon sätta fart på sina krafter och lysa lite på stackars, bortglömda Sverige.
Idag har jag också läst klart den andra delen ur Starcrossed-trilogin; Hades, och den var...riktigt...jobbigt..bra. Nu dröjer det tills sommaren 2013 då den sista och tredje boken kommer ut. Därför har jag nu suttit och beställt hem en massa böcker som ska få mig att glömma bort det långa uppehållet och sysselsätta mina tankar någon annanstans. Exempel på böcker som fanns med på min beställning var (såklart) The Hunger Games.
 

Men tills dessa böcker dimper ner i min brevlåda så finns det ingen ursäkt för mig att inte sätta igång och ta bloggen på lite större allvar, dvs att färdigställa designen. Men hur vill jag ha den då? Inte den blekaste. Will be interesting to find out I tell ya! 
 

Annars vankas jobb, pojkvän, resor och familje/-vän"umgåsade"- ett nytt uttryck som jag finner väldigt roande.

Hoppas alla kan stå ut med vädret lite längre så ses vi snart, förhoppningsvis med en lite annorlunda utstyrsel här på min blogg. Puss!
 
Såhär kände jag förövrigt när jag tog studenten. Och när jag såg mina föräldrar i folkhavet så dog jag. Jag dog. Kvävdes. Drunknade i tårar och känslor. Hemskt men så så sååååå jävla skönt!!!!

#Senaste nytt


.. 2012-07-08 @ 13:30:21 / KATEGORI: Allmänt
Igår var en lång dag, jobbade från 17.00-stängning (vilket är ganska sent om man jobbar inom restaurang) och dagarna innan det var jag i Stockholm. Idag ska jag försöka umgås med favoriterna och sen somna gott, om jag inte blir inkallad på jobb dvs, you never know. Puss, B

Senaste nytt på Instagram