#Skola


.. 2012-03-20 @ 14:44:51 / KATEGORI: Allmänt
Hej Hej Hej
Sitter och väntar på min fina underbara och ytterst heta kille som skriver prov medans jag är lite smått (pass på, här kommer det...) bitter över att deras historia prov är mycket enklare och bättre (slappare) upplagda än vad våra någonsin var. Kul att det går bra för somliga iallafall. Annars sitter jag och skriver på GI uppsatsen, 2 286 ord, wihoooo! Bara cirka hälften kvar :):)

Mamma och pappa kom hem med nya vindjackor till oss ungar igår, dem hade spontanshoppat vilket uppskattas väääääldigt mycket, tacktacktack, ny snygg springjacka check! Nu måste du ju börja igen ... mammas ord ...

Ikväll blir det fortsatta studier ... det tar ju tyvärr aldrig slut, och sen ska vi väl se något avsnitt av Game of Thrones som ..tyvärr... Samir fått mig hooked on, serie-oholic som jag är krävdes det inte mycket. Jag är en sorglig filur. 

Måste fortsätta plugga .... vill inte att någon ska upptäcka att jag slappar ://////////// 

 Dagens önskan: Få tillbaka mitt långa hååååååååååååååååååååår ... bilden är från September, 2010.

#Jag skulle ju ha sovmorgon?


.. 2012-03-17 @ 14:14:34 / KATEGORI: Allmänt
Jag känner mig gammal. Jag kan inte sova ensam längre, jag vaknar innan klockan 10.00, jag har tröttnat på Jersey Shore (!) och spottar på Big Brother. Vad har hääääänt? Åldersparanoia redan nu? Damn, I'm screwed ..
Utöver min mentala kris så var jag ute igår med fina vänner och tog en drink i en lokal fylld med hairy creepy hairy guys .. men det var trevligt! Ikväll ska jag träffa några andra av mina fina vänner, ibland när man skaffar pojkvän blir det lite svårt att hinna träffa alla, ibland prioriterar man tokigt and for that I apologize. Och nu är jag ju så jobbigt head-over-heels in love, for that I don't apologize, och eftersom det här är min första gång så ber jag om lite tålamod ..

YesterdayCaught them a little of gard ..

Todays ..

Ute i solen med vovven och myser innan plugget väntar ...

#Plugg


.. 2012-03-16 @ 15:30:01 / KATEGORI: Allmänt

Jag har garanterat varit såhär stressad förut men jag har aldrig haft såhär MYCKET att göra som nu. Sista terminen i trean, inte roligt. Eller det är ju jätteroligt, underbart faktiskt men med allt jobb vi gör sjunker humöret lite. .. Just nu: MASSIV Global Issues uppsats,... PA ..., Reklamanalyser och Historia studier på sidan om. Kan inte riktigt uppskatta att det är helg och mindre än 50 skoldagar kvar (!) STRESSS!!!!!

Nu ska jag hem, duscha, äta mig fet på helgsmat och sen träffa mina underbara tjejkompisar. Ha det bra och plugga flitigt! I know I will .. 

 


BY THE WAY!!!
Om någon mot förmodan hittar en vit shortsdress på någon hemsida eller affär, LET ME KNOW!
Letar som en tok och hittar inte någonstans ..
Snyft. ..