Så var det dags igen


.. 2012-10-29 @ 09:01:37 / KATEGORI: Allmänt
Hemma från Stockholm, tänkte bara säga det. Inte för att det märks. Här var jag faktiskt tvungen att damma av tangentbordet innan jag satte mig här. Just nu är det en massa körkortsteori som händer, det är skittråkigt och just därför vill jag bara ha det överstökat! Förhoppningsvis så hörs vi innan jag har fått kortet men om vi inte gör det så har ju jag en jätterolig nyhet sen när jag väl skriver ett inlägg! How fun isäääänt thät?!

Skrattgropar i låren tyder på ett lyckligt underliv


.. 2012-10-24 @ 14:00:49 / KATEGORI: Allmänt
Idag var en bra dag. Vaknade utvilad, åt bra frukost, gick på en härlig långpromenad med vovven, sminkade mig och såg nyaste avsnittet av Hart of Dixie i min nya mysiga fleece. Lägg märke till att klockan är 14.00 och jag sa att dagen VAR bra. För nu är det slut på det goda. Dags för körkortsteori. Igen. 
 
 

Lördag


.. 2012-10-23 @ 12:34:21 / KATEGORI: Allmänt
Har i helgen umgåtts med mina fina björnar. SOM jag älskar dem! Sen har jag hunnit fira mormor, övningskört och mysit med världens bästa Pauline och snackat SHM, ni ska väl gå när dem kommer i November? Can't wait! Kommer bli....underbart! Har också hunnit se klart första säsongen av Hart of Dixie. Ännu en bra serie, can't get enough, it's a curse!
 
First day out in public sense the Op. Felt great and I love these girls like H-E-double hockeysticks.
 
 
Nu ska jag fortsätta med körkortsteorin...som jag hatar mer än pesten! Xoxo