Tearing up my heart


.. 2013-04-29 @ 19:51:09 / KATEGORI: Allmänt
Idag har jag sagt hejdå till mina barn på Andersbergsskolan. Jag kan inte beskriva med ord, nickar, armgester eller ens ansiktsuttryck HUR jobbigt det var! Antagligen 1000 gånger jobbigare än var det var för dem, haha. Men jag har lovat att skriva brev, skicka vykort och tillochmed videoskypa med personalen så det ska nog gå bra. Men fick jag chansen att adoptera dem, especially my boyz - I would.
Jag har också betalat in kursavgiften för min skola och imorgon ska jag shoppa nödvändigheter till resan samt mat till kvällens valborgfirande med bästa Thjossan och Bea. På menyn: Räckmackor, vitt vin och lite plock, call us Miss Fancy Panties but that's the way we (och alla andra?!?!) like it!
Ingen mascara på underfransarna idag, man lär sig av sina misstag
eller vad säger ni, SP3I?
#crybaby
 

Lever


.. 2013-04-28 @ 21:30:02 / KATEGORI: Allmänt
...I think.
 
Dem senaste dagarna/-senaste veckan har varit så roliga. Jag har jobbat på mitt smultronställe, gått på Mannos helt otroligt asbra-iga spelning, träffat underbart folk (and less so ofc..) och sen festat med Bea och Joss hela helgen, fast den förstnämna var lite för sliten att fortsätta i lördags, weren't we all weren't we all... Så förutom att ha spenderat större delen av helgen bakis (samt full... obviously) så har jag tagit en hel del foton. Dessvärre är det inget facebook eller instagram material så TUR att jag har bloggen! 
 
 
Det här är alltså från i fredags. Vi drack Asti, vitt vin, cider, vodka och lite annat smått och, in på småtimmarna, gott. Vi åt också upp all den frukt som skymtas på bilden ovanför och försökte ta kort efter att vi druckit. Och ja det stämmer, gott folk. Vi är exakt så fulla som vi ser ut att vara. Så kan det gå!
Igår var det alltså dags igen och vi tvingade våra bakishuvuden att tagga till, för det är inte varje dag som Isabelles Sandvikenoskuld ska tas. Det var alltså första gången jag festade i the vik och det var, håll i er, rätt kul faktiskt! Vi gick på en sammanslagen 20års fest och träffade Lena, först och främst, sen var det dags för Lobby och där stötte vi på, hör och häpna, två Gävlekillar! Tänka sig att man kände igen dem också...ibland händer det underliga saker, en på miljonen, eller vad säger ni? 
Som en sann Sandvikenkväll skall slutas, so I've been told iallafall, så hamnade vi på Mcdonalds där jag beställde en lilla menyn och en cheesedipp för att doppa burgaren i den. Tänkte på dig, gullet #Moastyle. But Im sorry, bellissima. It's still freaking disgusting......
 
Och idag har jag druckit, what seems to be, flera liter blåbärssoppa, juice och vatten samt ätit en pirog och lite chips för att så småningom kunna somna och glömma bort magvärken, huvudvärken och fotvärken. Men ska det va så ska det, inte sant Beatrice?
 

And I will buy mine in Rome


.. 2013-04-18 @ 20:35:57 / KATEGORI: Allmänt