Work all day - Work it all night


.. 2013-08-01 @ 20:45:58 / KATEGORI: Allmänt
Ja, men då var det dags för en uppdatering då! Förra veckan fick jag finbesök här i Rom. Aras, Manno och Yvonne (♥) var först att komma till mig och självklart firade vi detta på Campo. Två dagar senare kom mina kära föräldrar (♥) och anslöt sig till den växande skaran. Lindas mamma Madde var ju också här eftersom Linda prompt skulle bli jättesjuk och bli tvungen att besöka sjukhus ett flertal gånger, men lång historia kort så mår hon nu bra tack och lov. Playan är redo för nästa erövring! Under tiden som jag har haft mina besökare här har jag inte hunnit sova en enda sekund utan dag in och dag ut har det varit tour guidning (Colosseum, Piazza di Spagna, Fontana di trevi, Pantheon, Villa Borgese, stranden, Vatikanstaten m.m) och sen på kvällarna har det varit sena middagar och festande. Det har varit hur kul som helst och jag är så jäkla glad över att ni alla kom (även fast jag gick igenom en mindre kris när ni åkte...) och dem senaste två dagarna har jag bara sovit för att återfå min styrka. Nu inser jag verkligen hur otroligt mycket jag hade saknat dessa människor innan dem kom hit. Och jag kommer sakna dem ännu mer nu när dem åkt. Men vi ses snart!
 
Nu är jag ledig från skolan i en månad, vet dock inte riktigt vad jag ska göra, kanske resa runt i Italien? Kanske ta en snabbtripp hem? Åka till South Carolina och hälsa på världens bästa roomate? Åka till Sicilien med en italiensk sommarflört? Vi får se helt enkelt. Just nu tänker jag bara vila upp mig och sola. "Bella, du är ju faktiskt inte ett dugg brun", ja Aras, din kommentar sved and now thanks to that so does my skin!


Lite bilder från den forna veckan dårååå, fast dem flesta är lika suddiga som våra kvällar, dock är det mest pga min nya och dåliga mobilkamera. Mest....
 
 
 


Kommentarer
Postat av: JOSEFINE -

KOM HEM !!! we could make the best of my last time in swe

2013-08-02 @ 01:46:54
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback