And so 2013 becomes 2014


.. 2013-12-31 @ 15:44:05 / KATEGORI: Allmänt
Årsresumé? Är jag den enda som inte har skrivit en sådan nu i decemberslutet? It looks like it. Well...man kanske ska googla efter en liten lista då, hold on.
............
Sådär! Here we go:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag flyttade hemifrån. Och inte bara det, utan jag flyttade till ett annat land. Det ni! Talk about big step. Jag lärde mig att bli mer självständig, att vuxenlivet fortfarande kan vara glamour och lyx även fast det kommer mer ansvar och tråkiga räkningar. Jag blev också otroligt kär - sådär "gud jag har aldrig känt såhär för någon"-kär. Yepp ..

Har du några nyårslöften? - Nej faktiskt inte. Inga direkta "nyårslöften" men jag har lovat mig själv att aldrig skaffa en egen lägenhet i Gävle, my hometown. För då blir man fast for life. Nu när jag fått en försmak på vad ditt liv i utlandet kan innehålla så är jag definitivt inte en Gävletjej längre. But I think I never truly was one in the first place ..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja! Några stycken faktiskt och vilka underbara familjer det är!

Vilka länder besökte du? - Easy one. Italia, Italy och Italien förstås!

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? - Hmm... Den 18e Maj då jag tog mitt pick och pack och flyttade till Rom. Den 20e Maj för då gick min lilla älskling bort, min födelsedag den 26/6 på gott och ont, den 13 November då jag kom hem för några månader och slutligen den 25e December för då hade jag det underbaraste samtalet på hela jorden.  Dessa datum säger er säkerligen absolut ingenting, but to me....wow.

Vad var din största framgång 2013? - Att jag faktiskt kom iväg! Att jag lämnade Gävle, det är inte alla som gör det.

Största misstaget? - Ja, det var väl den där killen man träffade i början av sommaren. We all gotta make that errore (mistake) once or twice, right? Christ ...

Bästa köpet? - Nu står det mellan att säga min utbildning eller mina ZARA klänningar. Åh, dessa ständiga beslut..

Vad spenderade du mest pengar på? - Min språkkurs är det första som poppar upp i mitt huvud men sen undrar jag inte om jag ändå spenderade mer pengar på kläder i slutändan....fast nej. Kursen var nog ändå dyrast.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Gud ja! Bara att vakna varje morgon med solen gassande i dina ögon och sen gå ut, säga Buongiorno till dina grannar och se Sankt Peters kyrkan i ögonvrån. Åh vad jag vill att den här månaden ska gå snabbt!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? - Oj, jag har så många men om jag ska välja tre stycken så blir det nog Act like a woman Think like a man, Wake me Up och Ma il cielo è sempre più blu. Tre låtar som representerar händelser och känslor. Minnena som jag får upp i mitt huvud nu ..  

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? -Våren var jättejobbig och det var jättejobbigt att förlora någon som funnits där i 14 långa år men samtidigt har jag utvecklats så mycket det här året och haft så roligt trots allt som hänt så jag skulle säga att jag varit gladare. För jag har lärt mig att hantera motgångar på ett mycket bättre sätt.

Vad önskar du att du gjort mer? - Stått på mig lite mer kanske. Det är något man aldrig kan göra för mycket av. Och försökt fokusera lite mer på skolan...

Favoritprogram på TV - Now we're talking. Oj! Asså så många. Okej: Game of Thrones, True Blood, Glee, The Americans, Hart of Dixie, The walking dead och The vampire diaries är några av mina favoriter.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? - Jag åt middag med Moa, Linda och Josefine (my darling who came for my birthday) och sen åkte vi till en Klubb där jag tyvärr missade när alkoholen kom in med fyverkerier till någras (läs: någons) besvikelse, but if a girl needs to pee, she needs to pee. Och sen dansade vi lite, drack lite till. Min födelsedag var väldigt upp och ner. Bestämde mig för att jag har jordens underbaraste vänner och att jag skulle sluta träffa killen jag träffade. Because he was not nice.

Hur skulle du beskriva din stil år 2013? - Oj. Väldigt mycket klackar och klänningar. Klassisk och väldigt girly. Favoritmärke på klänningar ZARA, underkläder: Intimissimi och skor ZARA eller ALDO.

 
Den bästa nya personen du träffade? - Här har jag många. För dem är så olika. Jag träffade min bästa killkompis och roomie Matt från South Carolina. Jag träffade min amazing and gorgeous Hanna och likaså Saranda men framförallt så blev jag ju kär i min underbara älskade Mimo. And we are still going strong.
Något för mig som är väldigt mycket "2013" är också mitt album med polaroidbilder som jag tagit vid tillfällen då vi firat något, gått ut eller någon hälsat på. Här är nästan min favorit då den underbaraste systern i hela världen kom och hälsade på mig. Herregud vad jag älskar henne!
 
 


Kommentarer
Postat av: JOSEFINE -

ÅÅÅH alltså summeringen visar ändå på ett underbart år. Med bara ett very big mistake, but screw him (.... inte bokstavligt talat, Bells!!). x

Svar: hahaha, he was def. not worth it. Och jag ska inleda 2014 med London besök, so much fun! xx
isabelle ödén

2013-12-31 @ 20:20:50
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/
Postat av: M

Ma il celo é sempre piú blu...<3
Får tårar i ögonen :)

2014-01-01 @ 23:08:15

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback