Scusi tutti


.. 2013-06-12 @ 16:15:53 / KATEGORI: Allmänt
Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. For that Im sorry. Det händer så himla mycket här varje dag. Man träffar nya människor, står inför nya utmaningar och så blir man sjuk ibland...You know how I role.
Såg att senaste gången jag bloggade var dag 10 här i Rom. Herregud. Kan ni förstå att om 6 dagar har jag varit här i en månad? Tiden går fort när man har roligt. Så fort att jag har panik över livet. Måste sätta fart och hitta min Prince charming känner jag....är han i Italien kanske? Knappast. Här vill dem bara innanför våra ZARA kjolar och leva ut sina vilda fantasier om oss unga och sköra skandinaviska damer...Får dem det då, you might wonder? Svaret är nej. Känn dig nöjd, pappa.
 
Skolan går väl sisådär, är så svåååååårt! Jag är jätteduktig på italienska när jag är lite onykter....spärren (och alla hämningar) bara släpper och allt flyter på. I skolan när läraren spänner ögonen i mig och alla tittar med förväntning i sina blickar så fryser allt och jag kommer inte på ett enda ord. I min klass blir dem förvånade om jag säger 2 ord på en lektion som inte är No lo so eller siii. Tänk er en blyg och försynt Bella? Hon trodde ni inte existerade, va?
Hon är dock gömd på jobbet, då är inkastarBella framme! Hon är lite jobbig, but don't tell her I said that ...
 
Jag har också hunnit shoppa cirka 6 klänningar sen jag kom hit, ett par skor (bara ett par, mamma) och lite smink. Jag unnar mig själv det eftersom jag tjänar ihop mina mat och hyr-pengar på jobbet och man oftast blir bjuden på all dricka när vi är ute (oftast eftersom vi festar på mitt jobb.....). Känns skönt att få lyxa lite ibland. Man vill ju få dem att tråna efter det dem får se men inte röra...
Just nu har jag åkt på världens förkylning. Linda smittade mig med sin halsfluss, morr. Vore det inte så att jag älskade dig så mycket, playan, så skulle jag vara sur. Men eftersom mina halsmandlar är borta så blir jag inte lika sjuk som förr längre, stort plus!!
 
Ska väl ta och bjuda på lite random bilder också, eftersom det var så längesen jag bloggade. Så vi tar det lite hullerr om buller, daccordo?
 
En kväll blev vi bjudna på drinkar. Det händer varje kväll men den här kvällen var det dem äckligaste vodkadrinkarna vi någonsin smakat. Och dem kom från 40-åriga Ukrainare som var här pga fotbollen. Dem var lite läskiga så Moa sprang iväg och låtsades ställa till med ett drama så vi var tvungna att springa efter. Det var så himla roligt. Just a normal night in Rome.
En annan utekväll, en av många. Eftersom Moas familj var och hälsade på var vi ju såklart tvungna att ta med Towe till Sloppy Sams och Shari Vari, våra ställen där dem älskar oss, även fast vi är kända som pitchergirls på ett av ställerna....Och såklart fick vi en massa rosor av okända män, gratis shots av min chef och så träffade vi såklaaarrrrt Mike, Salvo och Brent...Killarna som kallar sig själva för IT-killarna i Rom (inte it som i teknologi utan it som i THE..utifall det behövdes förtydligas..).
Vi har också hunnit festa lite till samt blivit utsatta för Roma-Latzio huliganer då matchen var för några veckor sedan. Det small en bomb i en gränd precis bakom oss när vi gick längs en gata på kvällen. Tror ni vi kunde sova efter det?
 
Har också hunnit lärt mig laga lite andra rätter som inte består av pasta, blivit matförgiftad, städat, bytt rum, blivit utskälld av min hyresvärd, blivit vän med två svenska tjejer, trakasserad med 10 telefonsamtal om dagen (tack, moe) och mycket mycket annat! Lovar att blogga lite imorgon också. Då ska jag visa er jättefina bilder på trastevere där jag bor, om Linda kan skicka bilderna ikväll........
Och så ska, ni tjejer, få se mina nya fina kärlekar i garderoben såklart! Puss
 
 

 
 


Kommentarer

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback