Att dö i norden ..


.. 2013-11-20 @ 23:52:03 / KATEGORI: Allmänt
Japp. Då var man tillbaka i Sverige ..
 

Ready, steady, GO!


.. 2013-11-19 @ 23:49:30 / KATEGORI: Allmänt
Säljer nu några riktigt fina klänningar på tradera till bra pris. Imorgon kommer det ut lite blusar här på bloggen som ni får första tjing på! Ta er en titt och tipsa era vänner! Alla plagg i gott skick :)
Länk, Länk, Länk, Länk och återigen Länk
 
Det svider i själen att skiljas från dessa godingar men efter allt tvek så har jag insett att min garderob är helt enkelt för full. Majoriteten av klänningarna kommer från ZARA och är köpta 2013. Snyft ..
 vita klänningen är en drömklänning men tyvärr för lång på mig (och jag vågar inte sy i den..)
Svarta klänningen ovan är superfin och helt klar användbar i alla stunder. Men tyvärr har jag för många som påminner om den..
Nyårsklänningen från 2011/2012 som jag bara aldrig hittar tillfälle att använda igen!
 

Dear readers


.. 2013-11-19 @ 00:14:02 / KATEGORI: Allmänt
Fortfarande sjuk här hemma. Undrar lite smått hur många inlägg jag har inlett med den meningen? Too many for sure ..

Jag fick så glada nyheter igår! Blev pirrig och varm i hela kroppen (och nej, Moa. Fortfarande inte DEN sortens pirr..) och jag längtar så fruktansvärt mycket till den 29e. Då står jag där på Arlanda. Inväntandes inte två utan TRE romare. Tre av mina änglar. Tre av mina kärlekar. Åh.
 
Imorgon publiceras förresten lite fynd, i form av kläder, på mitt tradera konto och här på bloggen som är till salu. Så skynda fynda imorgon och dela med er till dem ni tror är intresserade! Until tomorrow, Xx