Justja..


.. 2013-09-03 @ 09:48:14 / KATEGORI: Allmänt
Har ju en blogg! Glömmer ju ofta bort den lilla biten att jag ska uppdatera den och lovar ständigt att jag ska sköta mig. Well, least to say that the lastest is not my best quality. Senaste månaden har det hänt så mycket! Jag åkte hem till Sverige en sväng eftersom det behövdes, jag har umgåtts med vänner och familjen och sen var det superjobbigt att lämna dem en andra, tredje gång samtidigt som jag dog av hemlängtan efter mitt Rom ♥
Har också slutat jobba på VIRGILIOS och SLOPPY'S och ska börja på MERCATO om några veckor. Skolan börjar igen nu och as we speak sitter jag i skolan och dör på lektionen. Sakta men säkert. Plågsamt och varsamt. Men det är väl priset man får ta när man lever ett helt okej liv annars, i en stad som aldrig sover med fantastiska människor, sol och pasta. Yepp, lite grammatik kan jag väl ta! Min kära Steffo (Pauline) och hennes kära Kristoffer är här och hälsar på just nu! Så himla roligt och jag är så så så glad över det faktumet! TACK alla ni som har sagt att ni ka komma och hälsa på och som faktiskt gjort det. Jag älskar er och är så glad att ni är mina vänner. Och att ni tar med er Marabou var enda gång...heeh.
Igår värmde jag upp dem lite med pasta och vin. Idag ska dem få det lite jobbigare med shopping på VIA DEL CORSO, promenad förbi COLOSSEUM och FONTANA DI TREVI. Sen ikväll blir det mat, antagligen pasta igen, och någon drink. Är man i Italien så kan man sin alkohol, och man tål den också till skillnad från Sverige. Åtminstone efter några månader.
Bjuder på några bilder från senaste tiden!
 
Blivit imponerad av en mentalist som böjde bestick och sen flörtade sönder. Festat lite med Manno, Aras och Yvonne även fast detta var i slutet på juli. Och sen ställt upp på några vimmelbilder. 1 av 4 blir bra, så vi lägger upp den och skiter i resten!
 


Kommentarer
Postat av: JOSEFINE -

FINALLY!!! Som jag längtat efter detta inlägg. love u darl xxxx

2013-09-04 @ 01:17:47
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback