Just do it


.. 2014-02-01 @ 04:09:00 / KATEGORI: Allmänt
Jag driver absolut ingen fitnessblogg. Would never in my life dare to give advise to people about keeping healthy and fit. Dessutom väger jag nog antingen minst 10kg för mycket i fettmassa eller 10kg för lite i muskelmassa. Följer ni mina råd är ni nog överviktiga om 6 veckor och förbannar mig till en evighet bland helveteshundarna i Hades - eller så sätter ni mig på en öde ö tillsammans med Pernilla Wahlgren. Snälla välj alternativ ett om något val måste göras. Nej, jag är inte alls speciellt vältränad, ingen träningsnarkoman eller bikinimodell. Jag hashtagar heller inte #GoHardOrGoHome #IcanIwill, #NoPainNoGain eller dricker "Celsius" drycken som 85% av Sveriges alla tjejer, åldersgrupp 16-30, gör. Skälet till det? Den är äcklig.Men för första gången på ca 8 månader är jag utan dessa varma, gosiga och ångestframkallande LOVEHANDLES och älskar det. Älskar det precis lika mycket som jag älskar mat och coca cola så dem är väl snart tillbaka och gör mig sällskap på mig nöjda kropp.
Meeen! Jag kommer nog aldrig sluta unna mig saker. Ibland är det i form av ett hårt styrketräningspass, shopping, mat, sovmorgon eller en resa. Och ibland coca cola. Oftast coca cola. Alltid COCA COLA fakatiskt.
 
Just Do It säger Nike. Så dagarna jag känner mig chokladsugen sätter jag på mig dessa älsklingar och uppmanar mig själv till att det är okej att frossa. Nike säger ju åt mig att göra det?
 
 
 


Kommentarer
Postat av: M

Och nu, har hon äntligen lärt sig. Allt har fallit på plats. Inte coka cola. Utan COCA cola. #Goodgirl.

Mike Coatto Barnette. #Swedishbitchstyle

2014-02-01 @ 14:53:14
Postat av: JOSEFINE -

coca cola <3

2014-02-01 @ 17:57:48
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback