1 Januari


.. 2014-01-01 @ 15:58:30 / KATEGORI: Allmänt
 Då var det ett nytt år. Det är nu alla ska "ta tag" i deras liv och verkligen hålla nyårslöftena för en gångs skull! Nytt år, nya möjligheter. Herregud....
Och här trodde jag att det var onsdag och samma visa som gårdagen. Hey, guess I'm the crazy one! 
Det här borde vara min favorittid på året då jag får fokusera på alla andras misslyckanden istället för mina egna, but no, it just makes me depressed. Varför måste människan ha nyår som en ursäkt för att skjuta upp löften? "Jo, jag ska börja träna, men efter nyår", "Jag ska göra den där resan till Peru - men nästa år" "Jag ska sluta dricka, det är mitt nyårslöfte men det är ju några månader kvar". Cuz we're lazy - that's why.

Nu tänker ni "jeez, hon hade ett dåligt nyår! Hennes karma kommer slå henne hårt för att vara sådär bitter första dagen på det nya fantastiskt kommande året!" Men jag kan informera er fina läsare att där har ni fel. Jag hade ett fantastiskt nyår med fin middag och fina väninnor. Och ikväll bjuder mina föräldrar hit några av mina vänner på mat. Ska bli jättemysigt och roligt. Jag har bara fått liiiite spyfeber på alla jäkla statusuppdateringar på facebook där folk ska "ta tag i sina liv". Kalla mig galen men jag tror att oddsen är större att du lyckas om du faktiskt börjar en annan dag än nyår. Nyårslöften är liksom bound to break.

Men jag hoppas alla inleder året på ett jättebra sätt ändå! Puss o kram
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: JOSEFINE -

I so love the fact that you are back blogging. x

2014-01-02 @ 03:40:28
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback