Happy SATC-DAY


.. 2014-01-26 @ 00:45:42 / KATEGORI: Allmänt
 
Livet som Bomhusbo är inte alltid glamoröst (nu kan somliga inflika med "när var det någonsin glamoröst?" Somliga är då jag) och att vara sjuk och sängliggandes är ju så otroligt tålamodstestande som gårdagens inlägg bevisar. Den nyinköpta boken är slut, precis som den hög skvallertidningar jag köpte vid ett svagt ögonblick likaså den laktosfyllda glassen.....aj. Men man kan inte ha halsfluss och INTE äta glass. Ska det vara så kan man åtminstone rida stormen fullt ut med glassmage, fett hår och hela köret. And trust me...I am, and proudly so.
Idag har jag läst, kokat nudlar, tillåtit mig själv att tänka tanken över att ta en promenad och sen utmattad lagt mig ner sängen igen och halvt om halvt stolt intalat mig själv att jag "åtminstone försökte". Det är ju ändå bara tanken som räknas väl? Går inte talesättet så? det är en tolkningsfråga
Jag har också hostat upp väldigt suspekta slemklumpar. Nu tänker ni "ehm hur tänkte hon nu när hon skriver ut det till allmänheten...något filter lär man ju ändå ha. Hon är ju förebild för andra unga tjejer och allt!". Jag kan försvara mig med att om den här bloggen någonsin blir känd, vilket kommer dröja minst ett par år, då kommer ingen att bläddra så långt bak i arkivet, utan det förblir nog dolt. Och om någon nyfiken själ mot förmodar gör det så kan jag använda Katrin/Kissie/allaandraklipskamänniskor-metoden och säga att jag provocerade till mig FAME. Det verkar ju vara rätt retro att göra det. Alla vill vara retro, det vet ju vem som helst. 
 
Nu känner jag att jag har gjort mitt försök till att vara en duktig bloggare idag och tänker fortsätta titta på SATC maraton..en (?) som visas på tv. Thank god for that. Ta taa!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: viktoria.

Älskar dina inlägg, de skriker verkligen Bella!

2014-01-26 @ 22:52:49
URL: http://viktoriaolsson.blogg.se

Kommentera mera!


Namn:
kom ihåg mig!
E-mail:

Hemsida/Blogg:

Kommentar:


Trackback