London


.. 2014-07-11 @ 17:56:19 / KATEGORI: Allmänt
Hey babes. Idag har jag flyttat in till min älskade Josefine för några dagar. Vi ska ha det underbart med middagar, girl talk, drinkar och strolls along Oxford Street. Det är redan underbart (och då är hon på arbetsintervju just nu...) för bara att veta att man får träffas igen, skratta sig till sömns efter så många månader. Samtidigt som jag är här och slappnar av, så har mina finaste i Italien, the time of their life! Jag unnar dem allt och mer därtill. Jag vågar säga att jag har väldigt många vänner i mitt liv. Många olika umgängeskretsar och bekanta som jag har sjukt roligt med. Men det finns bara en del som verkligen tar dig för alla dina sidor, alla dina egenskaper och alla pms perioder, literally sometimes. Det finns alltså bara vissa man kan bryta ihop med. Jag älskar dessa tjejer så mycket och jag skulle göra vad som helst för dem.
Jag skulle aldrig önska min värsta fiende ett liv utan att få känna känslan av ett par riktigt fina vänner.
Ett par vänner man skulle gå under om det hände dem något.
 
 

Adapter och dåligt batteri


.. 2014-07-10 @ 11:00:02 / KATEGORI: Allmänt
Det här med uppdatering kommer bli lite svårt idag och imorgon för mitt batteri på datorn är nästan slut och jag har ingen riktigt bra adapter till laddaren ännu. Vi får se hur det går. 
Resan igår gick strålande jämfört med i tisdags då jag egentligen skulle ha åkt. Den historien kräver min fulla uppmärksamhet för att förmedla till er. Yeez, det var inte nådigt vad problem jag hade då! 
Är och jobbar (!) as we speak, men imorgon börjar min "semester" här i London och då kan jag skriva mer. 
Nu kallar jobbet. Literally. Ci vediamo, ragazzi! 

Travel Travis


.. 2014-07-08 @ 09:41:59 / KATEGORI: Allmänt
Today im seeing rainbows and unicorns because at 7 pm tonight I will be landing at Gatwick Airport in London to once more take over the city for a week. But this time the my plan is a little bit different and the shopping will hopefully not be as extreme... stay with me for updates later.
 
The picture is from when it was celebration time in Sweden for midsummer. I had a very fancy black-eye to match my dress. Fun times. Berättar mer om det senare när jag har hittat på en tillräckligt trovärdig och spännande historia än the actual one.. #youshouldseetheotherguy